Strikkeopskrifter

Her findes alle vores forskellige strikkeopskrifter. Størstedelen af vores strikkede modeller er designet til os i Uldbutikken eller designet af os selv. Når du køber garnet til en af vores egne designs, følger strikkeopskriften gratis med. På den måde sikre vi, at du får den bedste start på din strikkeoplevelse. Vores strikke/hæklekit indeholder en strikkeopskrift og det antal garnnøgler, der skal bruges til strikke eller hækle modellen i den valgte størrelse.

Kategorier i Strikkeopskrifter

 

Strikkeopskrifter i tidløst design. 

Vores samling af strikkeopskrifter er en boblende gryde, hvori der findes noget til enhver strikker.
Vi har strikkeopskrifter, der er perfekte til tv-strik, spændende nok til, at du ikke falder i søvn, men ikke så komplicerede, at du ikke kan følge med i en god film.
Hvis du er til lidt mere udfordring, har vi strikkeopskrifter med hul/Lace mønstre, de holder en oppe på dupperne og det er spændende, at se mønstret vokse pind for pind.
Du kan også finde strikkeopskrifter, der er gode til begyndere, er du i tvivl om, hvorvidt en strikkemodel passer til dit strikkeniveau, så kontakt os, så kan vi sammen, finde frem til dit næste strikkeprojekt.

Vi elsker farver, og med vores vævestrikkede modeller, er der rig mulighed for, at lege med farveskiftende garn og de flotte effekter, der kan skabes ved, at bruge denne bedragerisk simple teknik. Resultatet er fantastisk og det er piv-sjovt at lege med.
Hvis du har brug for hjælp til, at sætte farver sammen til dit næste strikkeprojekt, så er vi altid klar til at hjælpe. Send os blot en mail.

Hvordan vælger du, dit næste strikkeprojekt?

Hvilken strikkeopskrift skal jeg vælge?
Her er et par simple råd fra mig til dig, når du skal vælge garn og strikkeopskrift til et nyt projekt.
Det skal jo helst være sådan, at når du prøver den for første gang, så er den så god, at den ikke vil af igen.
Vælg en garntype, som du syntes er lækker.
Hvad er så lækkert garn? Når du står med et garnnøgle i hånden, så skal den nusses, moses, gramses på, aes på kinden og duftes til. Sådan finder du ud af, om det er lækkert eller ej.
Kan du lide farven?
Vælg en farve, der gør dig glad, både imens du strikker, men også bagefter. Så der det lige meget om, du har et skab fuld af ting i den farve. Det vigtigste er, at du har lyst til at gå med den farve du har valgt.

For os er det vigtigt, at du går herfra og tænker ”det her bliver godt”. At du lige skal strikke en pind mere og har din nye strik på, næste gang du kommer forbi os.