Garn

Her på siden finder du vores garn, som du kan bruge til at strikke dine næste strømper, tørklæder eller lignende. Uanset hvilken farve og tekstil, du skal bruge til projektet, kan du finde det her hos Uldbutik. Selvom der er utroligt meget garn at vælge mellem, kan du være sikker på, at det alt sammen er i høj kvalitet. Vi går nemlig meget op i, at du kan nyde dit strik i mange år fremover. Tag et kig på vores garn herunder.

Forsyn dig med alt det nødvendige garn

Her hos Uldbutik, har du mulighed for, at få alt det nødvendige garn til dine strikkeprojekter. Overvej for eksempel vores flotte og bløde Coast garn. Med det anbefaler vi, at du laver baby og børnetøj. Det er nemlig særligt velegnet til strik med fine detaljer og smukke mønstre, som fx bluser og sjaler, men det kan bestemt også bruges til at hækle af. Alternativt kan du vælge garn fra vores Lacegarn-og-følgetråde-kategori. Vi leder altid efter flotte tynde effektgarner, der kan give dit strik et ekstra pift eller en skøn lace-garn til et shetlandsk sjal.

Vi kan også varmt anbefale vores dejlige uld. Du kan finde lammeuld, som udmærker sig på at være både ekstremt blødt og smukt – og så er det temperaturregulerende. Til for eksempel sjaler egner dette garn sig virkelig godt. Endelig bør du overveje vores hør- eller bambus-garn. Disse er lavet af plantefibre, hvilket gør dem dejligt naturlige. Tøj strikket af dette garn kan få et rustikt og mat look. Uanset hvilket stykke tøj eller tilbehør til huset du vil lave, kan du altså komme i gang med hjælp fra os her hos Uldbutik.

Prøv blandet garn i høj kvalitet

En af tidens mest populære slags garn er blandingsgarn. Det kan du naturligvis også finde i vores sortiment. Med dette får du et unikt mønster og unikke farver på dit strikkeprojekt. Hvis du er til den slags utraditionelle garn, bør du også overveje vores effektgarn. Her kan du finde garn med pailletter, glimmer og lignende, der vil give dit strikkeprojekt et helt særligt udtryk. Kun fantasien sætter grænser for de kreative muligheder.

Fælles for alt vores garn er, at det er i høj kvalitet. Hos Uldbutik har vi mere end 30 års erfaring med garn, og vores passion sender os altid i retning af det bedste. Fordi vi har så stor erfaring i branchen, kan vi også tilbyde dig den bedste rådgivning. Kontakt os meget gerne i dag, hvis du har spørgsmål.